Tradicionāli iecienītās dārzeņu kotletes ar īpašo sastāvdaļu liks sakāroties jebkuram cilvēkam. Lūk, kā tās pagatavot!
Sākumā gan informācija par to, kāpēc griķi ir tik gardi.
Griķi ir bagāti ar dažādām uzturvielām, tai skaitā olbaltumvielām, šķiedrvielām, B vitamīniem, kā arī minerālvielām, piemēram, dzelzs, magnijs. Griķi ir salīdzinoši zemi kaloriju ziņā, bet tajos ir daudz šķiedrvielu, kas var palīdzēt ilgāk sajusties paēdušam.
Griķi ir ļoti daudzpusīgi un var tikt izmantoti daudzās receptēs – gan kā biezputra, gan kā pamats dažādiem ēdieniem, tostarp salātiem, zupām un pat desertiem. Griķi ir lielisks veids, kā iegūt olbaltumvielas, ja cilvēks ievēro vegānu vai veģetāro uzturu, tādējādi padarot to par svarīgu sastāvdaļu dažādu uztura veidu kompensēšanai.
Kopumā griķi ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs ēdiens, kas piedāvā daudzas uzturvielas un piedalās svarīgās ķermeņa funkcijās.
Bet, ja negribas vienkārši ēst griķus, bet kādu interesantāku veidu? Šī recepte ir priekš tevis!
Recepte:
Kopējais pagatavošanas laiks: 45 min
Porciju daudzums: 6
Lasi arī: Kāpēc es iepriekš neiedomājos cept šādi, tas tak ir lieliski!
Sastāvdaļas
Kartupeļi: 6 gabali
Griķi: 70 grami
Sīpoli: 2 gabali
Augu eļļa: 3-4 ēdamkarotes
Sāls: pēc garšas
Pipari: pēc garšas
Rīvmaize: 70 grami
Ir gan vairāki triki kas jāievēro, lai recepte izdotos!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk